Kontakt kundestøtte Kontakt kundestøtte Kontakt kundestøtte Finn produktstøtte eller kontakt kundestøtte. Håndbøker Håndbøker Håndbøker Last ned brukerhåndbok til Canon-produktet ditt. Profesjonelle utskriftstjenester Profesjonelle utskriftstjenester Profesjonelle utskriftstjenester Skap nye inntektsmuligheter med våre kraftige løsninger.

Nopetya -angrepet som slo ut hundretusentalls maskiner i 2017 var et skrekkeksempel på at hackergrupperinger benyttet seg av sikkerhethull i eldre versjoner av programvare. Den gang angrep de Microsoft Windows og klarte å infisere maskiner med eldre uoppdaterte operativsystem. Det danske rederiet Maersk var, for oss i Norden, et av de mest kjente ofrene for angrepet. Dette er en pakke med diverse småapper som kalender, klokke og spill, som blir lett tilgjengelige på skrivebordet i Windows. Du finner installasjonsfilen på nettstedet gadgetsrevived.com, direktelenken finner du her. Høyreklikk på skrivebordet og du får tilgang til pakken fra menyen. Høyreklikk på dette ikonet og velg «Sjekk oppgraderingsstatusen din».

  • Windows 10 er på mange måter annerledes enn andre Windows-versjoner.
  • For å tilby og forbedre denne tjenesten benytter vi informasjonskapsler og samler inn visse type data.
  • Det du skal gjøre for å se noen oppdateringer er å klikke på «Check for updates»-ikonet i menyen til venstre (hold musepekeren over ikonet for å få navnet på det).

Når du har fullført trinnene, installerer den nye driveren på datamaskinen din for å forbedre den generelle opplevelsen med reparasjoner, nye funksjoner eller ny støtte. Siden denne saken omhandler sårbarheter og sikkerhetsoppdateringer for Windows, er det også på sin plass å nevne at Microsoft nå offisielt har avsluttet støtten for Windows 7. Det vil si at brukere av Windows 7 fra nå av ikke lenger vil kunne få nye oppdateringer til Windows. På grunn av dette må Windows 7 heretter ansees som usikkert å bruke, alle som fortsatt har Windows 7 burde oppgradere til Windows 10 så snart som mulig.

Windows Is Not Genuine! Your Computer Might Be Running A Counterfeit Copy Of Windows

I den nye oppdateringen har Microsoft også lagt til noen flere snarveier. Trykker du på Windows-tasten, Shift og S, skal et nytt skjermdumpvindu komme opp, og hvis du bare vil ta én skjermdump, skal du kunne trykke på et ikon i handlingssenteret. Utklippsverktøyet som man har kunnet bruke til å ta skjermdumper, blir faset ut og erstattet av appen «Klipp og skisse».

Ulempen er at brukeren har ikke muligheten til å blokkere en oppdatering som viser seg å være dårlig eller farlig. Slike oppdateringer dukker dessverre opp av og til. Brukeren har begrenset kontroll over hvilke oppdateringer som lastes ned og installeres. Windows 10-brukere kommer også til å få mer kontroll over hvilke opplysninger Microsoft kan bruke til problemløsning og produktoppdateringer. Alle brukerne av en PC kan bestemme hva de deler, og man kan blant annet ekskludere aktivitetsloggen. Heldigvis er det helt kostnadsfritt å oppdatere til en nyere versjon som OS-et i seg selv for lengst er mer eller mindre gratis med uendelig tid å oppgradere fra eldre versjoner.

Microsoft Starter Masseutrulling Av Windows 11

Versjonen av objektivsystemprogramvaren vises nå på skjermen som vist under. Enkelte modeller kan ikke brukes til denne oppdateringen. Jobber med Microsoft skytjenester, digitalisering og som kunderådgiver. 20 år i bransjen og tidligere tekniker og kundekonsulent. Spillelisten blir stadig oppdatert med NYHETER, funksjoner, tips og triks for Microsoft Teams så det er en fin måte å holde seg oppdatert. Et windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcr71 eksempel på det er LIVE-EVENT muligheten i Teams, som du bare finner i Microsoft 365 E3 planen til Microsoft, og ikke på standard Business planen som er så populær i Norge.